İyi gunler dostlar. Benim ekran kartımın gorunmemesiyle ilgili bir problemim var sitelerde yazan butun metotları denedim hallolmadı. Bilgisayarım toplama masaustu bilgisayarı. İki tane monitor girişi var kasanın arkasında.

Birinci girişe takınca intel hd graphics ekran kartı calışıyor.

İkincide ise nvidia geforce gts 450.

Şoyle bir aksilik var ki ; bilgisayarı normal actığım zaman (guc duğmesine basarak) birinci giriş (intel hd graphics) calışıyor 2.ye takmaya calıştığım zaman ekrana goruntu gelmiyor. Yani bu durumda sadece intel ekran kartı kullanabiliyorum. Nvidiayı kullanabilmek icin bilgisayarı yeniden başlatmam lazım. Yeniden başlattığımda da nividia calışıyor ve monitorun kablosunu birinciye takdığım zaman yine goruntu alamıyorum. İntel ekran kartı calışırken nvidianın surucusunu yuklediğim zaman " uyumlu grafik donanımı bulunamadı " falan diyor.

Boyle garip bir problem. İki girişten ancak birini kullanabiliyorum ve her girişe sanki bir ekran karı modeli tanımlanmış gibi. Ekran kartlarının suruculeri guncel. BİOS guncel (anakart asus ,bios ezmode). oyun falan oynamak icin PC'yi yeniden başlatmak ve monitor kablosunu değişmek zorunda kalıyorum lutfen yardım edin. Şimdiden teşekkurler.