Aziz Mahmûd Hudayî Vakfı bunyesinde hizmet veren Lider Eğitim ’in 8-14 yaş arası genclere (erkek oğrencilere) yonelik duzenlediği DEHA (Değer Halkaları) 2020-2021 programı başlıyor.Lider Eğitim ’in 8-14 yaş arası genclere (erkek oğrencilere) yonelik duzenlediği DEHA (Değer Halkaları) program kayıtları başladı. Online ve yuz yuze eğitim secenekleriyle Lider Eğitim Değer Halkaları yeni eğitim oğretim yılında oğrencilerini bekliyor.
DEĞER HALKALARI NEDİR? Lider Eğitim Değer Halkaları (DEHA), rol model genclik liderleri eşliğinde oğrencilerin fıtrattan gelen ozelliklerini geliştirmelerini sosyal, akademik ve manevi gelişimlerini sağlamalarını hedefleyen bir oğrenci kocluğu programıdır.
Programa katılım şartları nelerdir? Nasıl başvurabilirim? Kimler katılabilir? Kontenjan var mı? Ucretli mi? Tum soruların cevabı ve daha detaylı bilgiye link uzerinden ulaşabilirsiniz.
2020-2021 LİDER EĞİTİM DEĞER HALKALARI YILLIK PROGRAMI ON KAYIT VE DETAYLI BİLGİ İCİN TIKLAYINIZ.
Detaylı Bilgi İcin İletişim Numaraları: İstanbul Anadolu Yakası: 0552 487 93 61 - 0553 879 50 88
İstanbul Avrupa Yakası : 0552 692 57 44
Diğer İller ve Yurdışı: 0552 487 93 62

İslam ve İhsan