Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'un "Şehitleri Anma Gunu" olarak ilan edildiğini acıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'un "Şehitleri Anma Gunu" olarak ilan edildiğini ve her yıl bu gunde ceşitli etkinliklerin duzenleneceğini soyledi.

Darbe direnişinin kahramanlarının, asla unutulmayacağını vurgulayan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek nesiller siviliyle polisiyle askeriyle 15 Temmuz demokrasi direnişinin tum kahramanlarını asla unutmayacaktır. 15 Temmuz tarihini her yıl şehitlerimizi anma gunu olarak ilan ettiğimizi de bu vesileyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Turk milleti, tarih yapan ve yazan bir millet olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Milletime diyorum ki demokrasi nobetlerimizi sonuna kadar devam ettirerek, tarihe altın harflerle yazdığımız bu başarıyı taclandıralım. Bir kez daha dedikodulara, fitne odaklarına, yalan yanlış haberlere itibar edilmemesini, sadece ve sadece hukumetimizin, devletimizin yetkili kurumlarının, kişilerinin, guvenlik guclerimizin verdiği bilgilere guvenilmesini ozellikle rica ediyorum."

Kaynak: Dunya Bulteni

İslam ve İhsan