Merhaba arkadaşlar,
dun ben bilgisayarımla mutlu bir şekilde oyun oynuyordum internete giriyordum. Bugun okuldan geldim bilgisayarı actım ve girerken windows hazırlanıyor felan dedi. Bekledim sonra girdi fakat herşey sıfırlanmıştı. Masaustu, google chrome, başlat menusu vb. ama yerel diskler sıfırlanmamıştı. Yani dosyalar duruyordu gorduğum kadarıyla. Masaustu geldiği anda sağ altta bilgisayarınız, kullanıcı ve sıfırlama kelimeleri yazan bir uyarı baloncuğu gordum. Sonra kendi kapandı daha bulamadım uyarıyı. Sanırsam her actığınızda windows kendini sıfırlayacak gibi birşey yazıyordu. Dediğim gibi sorun bu yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkurler. Eğer pc ozelliklerine felan ihtiyacınız olursa atabilirim.
NOT: Windows 8.1 kullanıyorum ve normalde sağ altta windows etkinleştir diye bir yazı vardı o kaybolmuş.
Bu arada şimdi Skype girmeyi denedim masaustunde duruyordu hem skype kuruluyor dedi bi anda acıldı hem de hesabımı unutmuş. Chrome sık kullanılanları felan da yok tamamen sıfırlanmış kısacası.
Son bir şey daha farkettim masaustundeki simgelerin %60-70'i kaybolmuş.
Cozuldu: Bilgisayar guncelleme var deyip duruyordu bilgisayarı yeniden başlattım guncellemeyi yukledi bilgisayar eski haline dondu ve windows sıfırlandığında yaptığım herşeyi sanki hic olmamış gibi algıladı. Yardım etmeyi duşunenlere teşekkurler.