09.02.2018 tarihinde turknet firması ile iletişime gecip internet bağlatmak istedim gerekli bilgileri aldım internetimin 2 ila 6 gun icerisinde bağlanacağı bilgisi bana verildi onların sozune guvenerek.
12.02.2018 tarihinde turknet firmasına başvuru icin gerekli belgeleri gonderdim. Aradan 5 gun gecti ve kapım calındı turknetten gelen iki adet eleman modemi bağlayacaklarını soylediler tabi o an cok mutlu oldum malum ulkemizde sozune guvenilen firma sayısı bir elin parmaklarını gecmiyor ki bu mutluluk cok uzun surmedi oda ne ?
Elektrik panosuna baktığımızda benim adıma herhangi bir fişleme yapılmamıştı turknet yetkilileri fotoğraf cekerek tutanak tuttular ve bana imza attırdılar ve 2 gun icerisinde problemin cozulup internetimin bağlanacağı bilgisini verip ayrıldılar.
Bundan sonrası cok karmaşık cunku tarihleri tam olarak hatırlayamıyorum yinede olay akışına yon verebilmek icin ve olayı anlatabilmek icin 3 aşşa 5 yukarı tarihleri yazacağım.
21.02.2018 tarihinde kendim iletişime gecmeyi denedim ve ilk şaşkınlığımı o an yaşadım turknetin herhangi bir muşteri temsilcisi olmadığını robotlarla goruşerek oğrendim

İLK REZALET BURADA BAŞLIYOR !!!!!!!
24.02.2018 aradan 3 gun gecti ve bilgi almak icin turknet ile iletişime gectim bir kadın muşteri temsilcisi beni aradı.
Muşteri temsilcisi : MST
ben : B
B: İyi gunler arızamın nezaman giderileceğini ve neolduğunu oğrenmek istiyorum hanımefendi yardımcı olabilir misiniz ? 10 gunden fazla oldu...
MST: İyi gunler erdem bey kontrolleri sağlıyorum lutfen bekleyin....
MST: Evet erdem bey arızanızı kontrol ettim ADSL "IŞIĞIM YANMIYOR DEMİŞSİNİZ"
B: :@@@ :S :S: S: ?? ?? ? ? erorororooro
B: hanımefendi ben boyle birşey soylemedim diyip başıma gelenleri anlattım.(burdada cok anlayışlı davrandım cunku boyle şeyler olabilir parasını haketmeyen calışanlara sahip olmaları gayet normal sonucta turknette kalifiye eleman yok !! bunu ileride başıma gelenlerden anlayacaksınız.)
MST: peki erdem bey anlıyorum sorununuzu en kısa surede cozmek icin gerekli yerlere bildiriyorum iyigunler...
29.02.2018
Artık sıkıldım nerden baksan 15 gunden fazla olmuş tekrar bir sorayım bunların birşey yaptığı yok altı ustu 2 kablo bağlayacaklar diye duşunurken tekrar bunlarla iletişime gectim.
MST: iyi gunler size nasıl yardımcı olabilirim erdem bey ?
B: İyi gunler benim arızam halen giderilmedi sorun nedir ?
MST: gerekli kontrolleri sağlıyorum lutfen bekleyin...
MST: evet erdem bey birazdan arızanızı gidereceğim "ADSL IŞIĞIM YANMIYOR" demişsiniz kabloları kontrol ettiniz mi ?
B: ......... hanım efendi siz benimle dalgamı geciyorsunuz ?
MST: ....
B: ben size boyle birşey soylemedim benim evime internet bağlamaya gelmediniz !!! evime hicbir şekilde bağlantı yapılmadı !!! ne adsl ne ışığı ?
MST: ozur dilerim erdem bey arıza kaydınızı guncelliyorum ve en kısa surede probleminizin cozulmesi icin gerekli yerlere iletiyorum.
B: iyi gunler !
03.03.2018
Artık sabrım taşmaya başladı nerden baksan 1 (bir) ay oldu ve hala internet bağlanmadı artık turknete olan inancımı yitirmeye başladım. bu arada şikayetvar sitesine şikayet oluşturdum.
Oraya yazdıklarımı aktarıyorum şuan.
TurkNet'e başvurmak icin aradığımda ozellikle iki şeyi sordum 1. hız 2. ne zaman bağlanır? 1. sorunun cevabını deneyimleyemedim 2. sorunun cevabı ise en gec 5 gun icerisinde oldu. Abonelik işlemlerim yapıldı 5 gun sonra dedikleri gibi TurkNet'ten bağlantı icin geldiler oda ne! T** T** benim adıma binaya kablo bağlamamış. Ekipler hemen tutanak tutup 48 saat icerisinde bu sorunun cozuleceğini soyleyip gittiler gidiş o gidiş 20 gun oldu bee.
Muşteri hizmetleri ile aşağı yukarı 5 goruşmem oldu beşinide aradığımda sorum şuydu; beyefendi/hanımefendi sorunum ne zaman hallolur? Cevap; evet e** bey şimdi hallediyoruz ADSL ışığınız yanmıyor.
Erdem 03 Mart
Karakter sınırı oldu devam ediyorum
cevabım; hayır hanımefendi/beyefendi oyle bir şey yok benim sorunum... ... . (defalarca anlatmaktan midem bulandı yazmak istemiyorum kısaca bağlantım yapılmadı ama buradaki olay akışı onemli) tamam erdem bey ekiplere ilettim aciliyetinizi bildirdim bla bla bla.
3 gun sonra tekrar konuşuyoruz oda ne aldığım cevap tam olarak şu; evet erdem bey işleminizi kontrol ediyorum... ADSL ışığınız yanmıyor gerekli kontrolleri sağlayıp sorununuzu duzeltiyorum lutfen bekleyin.
Ben: hoooonkk?! ?! ?! ?
Kısacası durum budur daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.
Şimdi ben biliyorum ki buradan bana verilecek olan cevap ve sunulacak olan cozum şundan oteye gitmez.
Gerekli kontrolleri sağladım, aciliyetinizi ekiplere ilettim.
ve turknetten bana gelen cevap şu
Merhaba Erdem Bey,
Ben Sultan. TurkNet olarak bizi tercih ettiğiniz icin teşekkur eder, uyeliğinizin başında size yaşadığınız sorun icin ozur dileriz.
Normalde TurkNet'te aktivasyon işlemleri 3 ila 5 iş gunu icerisinde sonuclanmaktadır. Ancak, bazı durumlarda nakilin gercekleşeceği operator ya da ortak altyapı kaynaklı işlemler uzamakta ve gecikmeler yaşanabilmektedir.
21.02.2018 tarihinde acılan arızanızla ilgili cozum sureci devam etmektedir. Bu surecin hızlandırılması icin ekiplerimizle tekrar goruşuyoruz ve işin takipcisi olduğumuzu bilmenizi isteriz. Surekli olarak arızanızın giderilmesi icin iletişim kurmaktayız.
Cozum adına gerekli tum işlemleri tamamlayıp, sizlere bilgi vereceğiz.
Konuyu 17402615 kayıt numarası ilehttps://turk.net/online-islemler/#/login adresinden takip edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
şimdi buraları takılmayın olayın devamını anlatıyorum daha 1 aylık surec var

bu arada şikayervar sitesindeki şikayet linkim budurhttps://www.sikayetvar.com/turknet-20-gundur-ses-yok
şikayetvar.com sitesinden herhangi bir sonuc alamadım ne yapsam ne etsem dedim ve turknet'i hergun twitterden taciz etmeye başladım (taciz dediysek beni arayın beni arayın şeklinde)
turknet ile yaklaşık 3 4 sefer goruştuk hepsindede adsl ışığımın yanmadığını oğrendim...
Benim burada anlatmak istediğim şu bakın 1 ay boyunca adamlara adsl ışığının yanmadığını internet kablosunun olmadığını binama hicbir şekilde bağlanmadığı anlattım ama anlamadılar size yemin ediyorum yan komşum pazartesi turktelekoma başvurdu perşembe bağlandı ben 2 ay bekledim artık bu dolandırıcılara bir dur deme zamanı geldi ve dun iptal dilekcemi gonderdim 02.04.2018 tarihinde gonderdiğim dilekcem icin bugun yani 03.04.2018 tarihinde arandım
bana 3 ay %50 indirim v.s teklif ettiler kabul etmedim
interneti kapatmak icin sozlu onay verirken oğrendimki bende 2 aylık fatura ve kurulum ucretini talep ettiler !!!
artık bardağı taşıran son damla bu oldu bu adamlara 1 kuruş odeme yaparsam namerdim hem sen beni 2 ay madur et hemde gel benden para iste AFEDERSİNDE S...Mİ ALIRSIN !!
arkadaşlar sizler turknetten memnun olabilirsiniz. turknet cok harika bir iss olabilir AMA ANLAYIN BENİM BAŞIMA GELENLER BUNLAR SİZE YEMİN EDİYORUM FAZLASINI DEĞİL EKSİĞİNİ ANLATTIM DAHA NELER NELER OLDU.
bu adi firmaya kesinlikle para kaptırmayın neymiş akk yokmuş ulan zaten 2019 da akk komple kalkıyor sizin bağlamanızı beklesem 2019 olacak eee ne anlamadı kaldı ?
neymiş ucuzmuş neden ucuz ben size soyleyim bu adamların kalifiye elemanı yok saha ekibi yok yani sizin internetle ilgili bir sorun olursa mesela benimki gibi bağlantı hicbir şekilde cozemiyorlar !!!
hadi siz şanslısınız siz bağlattınız diyelim ama sonradan problem oldu yine cozemezler adım gibi eminim CUNKU BU ADAMLARIN KALİFİYE İŞ BİLEN ELEMANI YOK !!!!
o yuzden ucuz...
Herkesin sovduğu saydığı eski adıyla ttnet şimdi ki turktelekom en azından telefonlarınızı acıyor ve size yardımcı olmaya calışıyor en azından karşınızda bir muhattabınız var AMA TURKNETTE MUHATTAP YOKKKK !!!
ANCA KOPYALA YAPIŞTIR VE ACİLİYETİMİ İLET BAŞKA NE İŞE YARARSIN sen O ALDIĞIN MAAŞIN 1 KURUŞUNU DAHİ HAKETMİYORSUN. !!!!