arkadaşlar mrb asus 3n1 router aldım

ben kullanım şeklini modemin wifisinden cihaz'a cihazdan tekrar wifi olarak laptopuma istiyorum fakat ne yaptıysam bir turlu kuramadım butun yolları denedim router kurulumun en sonunda ayarlarınız değiştirildi diyor fakat router uzerinden bağlantı yaptığımda internete bağlanamıyorum iki gundur saatlerce zamanımı aldı.

kurulumda izlediğim yol bu şekilde ;

oncelikle cihazı taktığımda asus-38 wifi alanıma giriyor bağlan seceneginden sonra ağ kurulmasını istiyor ve bana wifi ismini ve wifi şifresini belirtmemi istiyor yani router uzerinde kurulacak olan ağın wifi ve şifresini akabinde ben bunları belirleyip, her hangi bir internet
tarayıcısı uzerinden 192.168.1.1 sitesinden admin ve pasworld yazarak routerin kurulum alanına giriyorum 3 farklı kurulum secenegi var istedigim şekilde taşıyıcı olarak (modem + wifi + router +wifi + laptop) olarak kuruyorum, kurulumun sonunda ip cakışması olduğunu soyluyor ip değiştirdigim zaman ise surekli ayarlarınız değişti lutfen routerin fişini sokup ve lan kablosunu sokunuz diyor hepsini yapıp baştan başlattığımda gene bağlantı olmuyor nerde ne şekilde yanlış yapıyorum kolay kurulum yapıyorum routerin bağlanacağı wifiyi de giriyorum ama hep aynı hata