Sonpeygamber.info Web Portalı, ‘Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi ’ (DKAB) ve ‘Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Hayatı ’ dersleri icin oğretmen ve oğrencilere yonelik bir online eğitim materyali hazırladı.
Online materyal şeklinde duzenlenen calışma hem 2012-2013 eğitim doneminden itibaren secmeli olarak okutulmaya başlanan ‘Hz. Muhammed'in (sav) Hayatı ’ dersi hem de zorunlu ‘DKAB ’ derslerinin Hz. Peygamber ’i konu edinen bolumleri icin mufredata uygun bir temel yardımcı kaynak olarak hazırlandı.
Sonpeygamber.info web portalı editoryal ekibi tarafından hazırlanan Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Hayatı; ozgun tasarımı, doyurucu iceriği ve gorsel materyalleriyle de dikkat cekiyor. Konularla alakalı videoların yer aldığı online eğitim materyali, bir Milli Eğitim Bakanlığı projesi olan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ’nda da oğretmen ve oğrencilerin istifadesine sunuluyor.
Sonpeygamber.info web portalının EBA ile birlikte yuruttuğu bu proje tek bir calışmayla sınırlı kalmayıp uzun vadeli olarak devam edecek. Projenin ilk urunu olarak sunulan Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Hayatı ’nı, tum eğitim kademeleri icin ayrı ayrı hazırlanan yardımcı kaynaklar izleyecek.
Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Hayatı kitabını basılı olarak temin etmek icin [email protected] adresinden ve 09:00-18:00 saatleri arasında 0216 310 30 39 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.
İslam ve İhsan