Marmara Universitesi Hamle Duşunce ve Fikir Kulubu oğrencileri Uluslararası Genc Derneği ile Afrika'da Fildişi'nde bir okulun tadilatını ustenmek icin yardım kampanyası duzenliyor.Fildişi Sahili'nde Mifahou Ulum okulunda iyileştirme calışmaları icin universite oğrencilerinin ve Uluslararası Genc Derneği'nin katkılarıyla yardım toplanıyor.
Yardım kampanyası icin "Dunya Bizi Bekliyor!" diye seslenen oğrenciler, kendilerini şoyle anlatıyor:
"Bir cocuk dunyaya gozlerini acar. Derme catma barakada, fakir bir ailenin mensubu olarak dunyadaki yerini alır. Onunde koskoca mutluluklar ile dolu bir hayatı yoktur onun. Hayal kuramaz. Tek ve en buyuk mucadelesini karnını doyurmak icin verir. İşte bu makus talihi yenmek yine o cocuklar ile mumkun olacaktır. Bunun yolu ise eğitimden gecmektedir.
"Bir cicek ile bahar gelmez ama her bahar bir cicek ile başlar" dusturu ile cıktığımız yolda; okuyan cocuklar hayaller kuracak ve hayalleri ile kara kıtanın kaderini değişecek.
Haydi durma, sende hayalleri buyuk cocuklara kucuk bir iyilik yap. Giriştiğimiz bu okul seferberliğine katkıda bulun."
Projeye destek olmak icin: 0539 424 7925
Ayrıntılı Bilgi: www.gencdernegi.org
İslam ve İhsan