Sistemim :

SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM CORSAIR 4GB VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 COOLER MASTER ELITE K280 500W MIDT ATX
Arkadaşlar gecenlerde yine yardım istemiştim ama sorunu cozememiştik, garantiye verecektim ama bu aralar işim var o iş yattı.

Sorunum ise FPS, eskiden League Of Legends adlı oyunu oynarken bir sorun yaşamazken şuan FPS sorunu yaşıyorum bunun oyundan dolayı olabileceğini soylediler. Şuan crysis3 u indiriyorum onceden ondada sorun yaşamıyordum test amaclı ondada deneyeceğim. Bir de oyunu oynarken şoyle bir sorunum var: VSYNC kapalıyken 70-80 FPS lerde bile hafif bir donma gibi birşey oluyor ama cok kısa suruyor bunu anlamış değilim. Psu dan kaynaklandığını sanıyorum ama kesin bir bilgim yok... Yardımlarınızı bekliyorum

Guc kaynağının şuphe etmememin sebebi ise kasanın icindeki guc kaynağı peak 360W imiş yani guc kaynağı bu sisteme ağır geliyor olabilir mi ?

Denediğim Yontemler.
-Virus Taraması
-Format
-Bios Guncellemesi
-Ekran Kartı Guncellemesi
-Isı Değerleri Normal

Guc kaynağının şuphe etmememin sebebi ise kasanın icindeki guc kaynağı peak 360W imiş yani guc kaynağı bu sisteme ağır geliyor olabilir mi ?