RAM 12 GB Ram SSD veya HDD modeli 1 TB HDD Ekran kartı Nvidia GeForce GT 730
Merhaba arkadaşlar. Oncelikle aynı şeyleri buraya yazmamak adına dun actığım şu konuya bakmanızı rica ediyorum. Dun yaşadığım sorun sonrası bilgisayarı tamamen sıfırladım. Fakat sorun devam ediyor. Bazen hoş geldiniz ekranında, bazen 1 saat, bazen de 15 dakika sonra bilgisayar donuyor. Sadece donuyor. Hicbir işlev, tuş calışmıyor. Once belki de monitore bir şey oluyordur sandım, belki monitorde ekran donuyordur sandım. Bekledim, bekledim, fakat gecmedi. Daha sonra bilgisayarın kapanması icin guc tuşuna bastım, ne kapatılıyor ekranı geldi ne de bilgisayar kapandı. Calışmaya devam etti. Az once CS:GO indirirken gene aynı durumu yaşadım. Oyun 6 GB'ye yakınken ekran dondu. Bende biraz gec fark ettiğim icin bilgisayarı kapatıp actım. Fakat oyun indirilmeye tekrardan 6 GB'dan devam ediyordu. Yani sanki bilgisayar uyku modunda gibi ama ekran var ve hic uyku modundan cıkmıyormuş gibi. Bir de sabah sanırım bilgisayar kendi kendine BIOS'u guncelledi. Bilgisayarı actığımda Lenovo yazdı ve gucu kesmeyin işte Update falan yazıyordu orayı tam hatırlayamıyorum. Yani ilk defa karşılaştığım aşırı değişik bir hata ne yazık ki. Windows 10 Home Single Language 64 Bit 2H22 surumunu kullanıyorum ve Windows'ta etkin. Ne yapacağımı bilmiyorum NOT: İşlemcimi yazmayı unutmuşum, Intel Core i5 7400 kullanıyorum.