Ekran kartımı(RX 570) işemcimi(i7 3770) ve guc kaynağımı(Rampage RPM-500-80P) yenilediğim sistemimde bilgisayarı istediğim zaman acamıyorum kablolarla biraz uğraşınca acılıyor daHa once oyun ortasında 70 derecede ekranda sinyal yok yazısı cıkıyordu. bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyordum driverlar siliniyordu(WattMan olduğunu soylediler ama WattMan bildirimi gelmiyor) undervolt yaptım birkac gun sorunsuz calıştı ardından 60-65 derecelerde sinyal yok yazısı cıkmaya başladı yeniden başlattığımda(5-10 dakika beklemem gerekiyor Hemen acınca başlangıc ekranında sinyal yok yazısı cıkıyor) driverlar silinnemiş oluyor ne yapmam gerekli kablolarda gozle gorulur bir sorun yok.
SHOCK00 dedi:
Ekran kartımı(RX 570) işemcimi(i7 3770) ve guc kaynağımı(Rampage RPM-500-80P) yenilediğim sistemimde bilgisayarı istediğim zaman acamıyorum kablolarla biraz uğraşınca acılıyor daha once oyun ortasında 70 derecede ekranda sinyal yok yazısı cıkıyordu. Bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyordum driverlar siliniyordu(WattMan olduğunu soylediler ama WattMan bildirimi gelmiyor) undervolt yaptım birkac gun sorunsuz calıştı ardından 60-65 derecelerde sinyal yok yazısı cıkmaya başladı yeniden başlattığımda(5-10 dakika beklemem gerekiyor hemen acınca başlangıc ekranında sinyal yok yazısı cıkıyor) driverlar silinnemiş oluyor ne yapmam gerekli kablolarda gozle gorulur bir sorun yok.
Genişletmek icin tıkla...
AMD driverına bakıyordumaz once bir bildirim gelmiş daha once konudaki hatayı almıştım sinirlenip birkac gun bilgisayarı acmamıştım yeniden actığımda ise bir bildirim gordum beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yuklendi.