Arkadaşlar ben bir kac ay once ekran kartı aldım vatandan ASUS GTX 760 O.C. Fakat ekran kartıyla ilgili yaşanmadık sorun kalmadı. Ekran kartım PCI EXP 16 slotuna takılı ve bilgisayarı acıyorum CPU-Z'den baktığımda X1 olarak gozukuyor.

Enerji tasarrufu ile olur dediler, Biraz araştırdım BIOS'tan sadece power management seceneğinde kapatma duğmesiyle alakalı ayar var. Gittim bilgisayarcıya gosterdim acıyor işte daha ne dedi. (Carbon denemiş.) Size soruyorum bu kartla denemek icin Carbon yuklenir mi ? GTA 4'u oynayamıyorum takılmaktan 10 FPS ( Crysis 3 de oyle 12-15 fps-arada 8.) Kartı vatana yolladım 20 gun sonra şok bir yazıyla geldi. Resmen guldum.

Sorunumun cevabı : BIOS guncellendi , ekran kartı yetkili servis tarafından bilgisayara takılıp goruntu alındı. Yani 20 gunde bir goruntu alınmış ve benim sorunumun cevabı bu vaziyette. Ben size oyun oynanmıyor yazıyorum siz goruntu alındığından bahsediyorsunuz.

Sorun anakartta olabilir dedi bir arkadaş. Onun icin sırf sorunu bulmak icin 80 TL'ye bir ekran kartı bakıyorum.(30 gun icerisinde iade edebilme hakkımız var değiştirirsem klavye alacağım. (dandik benimki.) ) Sorunuma başka bir cozum bulabilirseniz sevinirim Technopat.