Merhaba arkadaşlar foruma uzun suredir giremiyorum şuan yurt dışındayım. Bilgisayarımın kendi wifi donanımıyla free olan bir hotspota bağlandım. Rahat hareket edebilmek icin USB Wifi adaptor TP-Link 300mbs aldım fakat aynı hotspot'a usb wifi ile bağlanamıyorum. Bağlanıyorum fakat hotspot uye giriş kısmına bağlanmıyor. USB wifi'yi devre dışı bırakıp kendi pc'nin aygıtıyla bağlandığımda direk otamatik oturum acıyor ve sorunsuz internete bağlanıyor. Hostpot şuan pc'nin wifi adaptorunu benimsiyor ama usb wifi adaptoru pc'ye takılı şekilde bağlanınca unlem alıyorum ve internete bağlantı sağlayamıyorum. PC'nin surucusunu komple bilgisayardan kaldırmalı mıyım ya da usb wifi adaptoru pc adaptoru ayarlarında mı ayarlamalıyım? Kafam cok karıştı. Devre dışı bıraktım vs herşeyi denedim ama yapamadım. USB wifi adaptorle başla wifilere bağlanabiliyorum ama bu hotspot usb'yi değil pc'nin kendi wifi adaptorune guveniyor sadece. Yardımlarınız icin teşekkurler şimdiden. Anlamayanlara gerekli acıklamayı yapabilirim. Konuyu nereye acacağımı bilemedim eğer yanlış yere actıysam adminden gerekli yere taşımasını rica ederim. Teşekkurler.
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- USB adaptor bağlantı sorunu