Merhaba arkadaşlar
Konunun ilk başından anlatmaya başlıyım. 2 hafta once bilgisayarımda SA-MP oynuyordum ve gayet guzel FPS'ler alıyordum. (450 FPS)
Fakat aradan biraz zaman gecince "Crash" hatası almaya başladım. Her neyse bilgisayarıma format attım. Eski sistemimde Windows 8.1 Pro'idi ve format attığım işletim sistemiyde aynıydı. Format atmadan once gta_sa.exe ve samp.exe'nin ozelliklerine girip, Uyumluluk kısmından, uyumluluk modunu "Windows 98/ME" ve Yonetici olarak calıştırı işaretlemiştim. Dediğim gibi cok guzel FPS alıyordum. Format attıktan sonra yine ozelliklere girip aynı ayarları yaptım. Bu seferde server secip Connect dediğim anında "gta_sa.exe calışmayı durdurdu." hatasını vermeye başladı. Ozelliklerini eski secimlerine getirdim, oyun bir guzel acıldı, crash hatasından eser yok, fakat fps 90'ı gecemiyor. Birde video cekmeye başladıysam FPS 30 oluyor. Ustelik Graphics Settings'den cozunurluğu 1280x1024 ve Anti aliasing'i OFF yaptığım halde sonuc değişmedi.(Oyundan Frame Limits ayarını OFF yapın diyen arkadaşlar lutfen oyle bir şey soylemesin.)
Sistem ozelliklerim:
- MSI 970A-46
- AMD FX-6100 3.3 GHz
- CORSAIR VENGANCE 2X4GB 1600 MHz
- SAPPHIRE HD7870XT 2GB 256BIT
- WD 640GB CAVIAR BLACK SATA