Merhaba arkadaşlar,ben daha onceden sistem tavsiyeleri vs. icin konular actım sonunda kararlaştırmış %30 indirimi bekliyordum ki %30 geldi. Param hazır olmadığından parca parca alabildiğim parcaları alıp kalanları bir daha ki indirim ile alırım diye duşundum. Daha sonra alabileceğim parcaların bir listesini yaparken cok kez araştırma yapmama rağmen sonra hayal kırıklığına uğramamak icin parcalar ile ilgili son bir araştırma daha yapayım dedim ve bir forumda HD 7790 hakkında acılmış bir konuda aşağıda ki yazıyı okudum. İlk once "fanboyluk yapan birinin yazdığı bir şeydir" filan gibi duşunsem de daha sonra icime kurt duştu ve kararsız kaldım. Bu olay dun oldu ancak ben cezamdan dolay bu konuyu ancak şimdi acabildim. Sizlere sorum acaba bu kart gercekten aşağıda yazılan gibi sorunlu bir kart mı ? Yoksa O arkadaşa oyle denk mi gelmiş ? Ayrca kullanan arkadaşlar karttan memnun olup olmadıklarını ve oyun performansının nasıl olduğunu da yazarlarsa iyi olur. Teşekkurler

Arkadaşlar bugun dayanamayıp gidip asusun 7790 2 gb oc modelini aldım ama almaz olaydım. Kart 300 mhz cekirdek hızında takılı kalıyor yuk altında. Normalde 1075 mhzde calışması gerekirken. Kendi cdsindeki driver ile power ayarlarıyla oynayarak bi şekilde bu sorunu cozdum fakat kart boşta 40-45 derece civarında ve yuk altında 85 derece ve fan %95 ile donuyor. Yani kartın soğutucusu gpu ile doğru duzgun temas etmiyor+ gpu hızları cok kararsız. Hızının artmaması bir yana sıcaklık olayı cok canımı sıktı. Yurtdışındaki bir cok kullanıcı coktan RMA uygulamasına başvurdular. Ben de geri goturdum kartı. Yarın test sonucuna gore iade ya da değişim yapıcam farklı bir kartla. Şimdilik uzak durun bu seriden diyorum cunku ciddi sıkıntıları var.
Genişletmek icin tıkla...