3 gun once Sapphire Pulse RX 6700 XT 2. el ekran kartı satın aldım. Tum testleri yaptım, kartta hicbir problem yok. FurMark, OCCT, heaven benchmark ve oyun testlerini vs. hep yaptım. Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Hatta OCCT testini paylaşayım:

Bilgisayarda şoyle bir durum var. Bunu da 1-2 gun sonrasında yapmaya başladı. Bilgisayar acılışta 1 uzun 3 kısa bip sesi cıkarıyor. Ancak acıldıktan sonra herhangi bir sorun gozukmuyor, gayet duzgun calışıyor kart.

Araştırdım, monitorun acık olması gerektiğini soylemişler. Oyle denediğimde sorun ortadan kalktı.

Ama tedirgin oldum acıkcası. Zaten AMD'ye gecerken korka korka gectim. Bir de boyle bir şey yaşayınca sormak istedim. Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ileride?

@Marix siz burada yazmışsınız cozumu, ama yine de sizi etiketlemek istedim.

Cozuldu: 1 uzun 3 kısa bip sesi geliyor Arkadaşlar ASUS VG279QL1a monitorumu PC'ye DP kablosu ile bağlayınca bu hatayı alıyorum ses goruntu vb. her şey geliyor lakin hatayı almak rahatsız ediyor ayrıca anakartta da beyaz LED yanıyor. Oyunda vesairede sıkıntı cıkmıyor ayrıca reset atınca da hata ve anakarttaki beyaz LED gidiyor. HDMI...
www.technopat.net

Dosya Ekleri 1693497820967.png 415 KB · Goruntuleme: 3