Merhaba arkadaşLar benim 2aydır cektiğim bir sorun Zoom x4 modemim var 2 ay oncesine kadar ii gidiyodu ve 2 aydır bağlantımda kopmalar olmaya başladı internet hızımda duşmeler felan ttneti 5-6 kez aradım her seferinde kendilerinin sorunu duzelttiklerini ve benim sistemimden kaynaklanan bir sorun olmadığını soylediler ve sorunu cozduklerini soyledikleri gunden sonraki gun sorunlar tekrar etmeye başlayınca bende cozumu kendim aramaya karar verdim ve bu hafta pc uzerine yoğunlaştım ve pc'e format attım tekrardan temiz bi sistem kurdum programlar vs drivar lar buyuk bir ozenle kurdum ayrıca ben emule kullanıyorum uzun zamandır ve modemimde flash disk olduğu icin ayarlar orda saklanıyor kullananlar bilir zoom serisini neyse sadete gelelim format vs ama nette hala kopmalar var bende modemin flash diskinde bir sorun vardır diyerekten en son care olarak modem'imin arkasındaki reset bolumunden modemime reset cektim ve modemimin setup'una yeniden girip ayarları tekrardan yaptım ve bağlantım hızlanmakla kalmadı kopmalarda kesildi sorunun modemden kaynaklandığınıda bulmuş oldum eğer sizinde başınıza boyle bi durum geldiyse denemenizde yarar var diye duşunuyorum ayrıca emule kullanmaya devam ediyorum ve modemimde yeniden port actım port acmadan once adsl speed testi yaptım cok yuksekti port actıktan sonra bir miktar adsl hızında duşuş olduğunu gordum bilginize umarım deneyimlerim siz arakadaşlarında işine yarar sorunlarınıza cozum olur
Ttnete'de burdan Duyrulur Teknisyen secerken işini biLen elemanları secsin lutfen benim Sistemimde sorun olmadığını soyleyen bayan teknisyenede teessuf ederim 2 aydır bana sistemimde sorun olmadığını soyluyordu internet ve bağlantı hakkında pek bişe bilmedikleride belli oldu emule kullandığımıda belirtmiştim halbuki arıza tespitinde arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum iyi rep'lemeler