Merhaba arkadaşlar, bldiğiniz uzere bir sistem toplayacktım ve topladım yakında incelemeleri da paylaşacağım(Sanırım forum tarihinin en detaylı incelemesi olacak ). Fakat sorum monitorle ilgili. Bilgisayarı ayın 24'unde toplattım ve monitor olarak da bu modeli sectim VATAN COMPUTER - ASUS - 23" VX238H GEN . Sorunum iste ekranın ortasında olu bir piksel olması. Acıkcası tam terimi bilmiyorum fakat ekrandaki minik bir piksel sadece mavi yanıyor. Yarın(bugun) urunu aldığım Vatan bayisine gotureceğim ve birebir değişim isteyeceğim, fakat birebir değişim yaparlar mı ? Bunu merak ediyorum. Ozellikle Recep Bey'in cevabını merak ediyorum sanırım bir sure Asus'ta calışmıştı bazı şirketlerin olu piksel sınırlaması var vs. gibi şeyler soyleniyor. Ve eğer değiştirmeyi reddederlerse ne yapmalıyım ? En son Turkcell'den aldığım uretim hatalı iPhone'u değiştirmediklerinde teknik servisine yolladıkları Genpa şirketinin mudurunun şahsına bir mektup yollamış ve ertesi gun urunu değiştirmiştim, yine oyle bir yol mu izlemeliyim ?