Merhaba arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. Arkadaşlar bioshock infinite'de virus programım virus buldu ama yukledim ve kasıyor. Sizce virusden dolayı mı kasıyor yoksa oyunda mı sorun var ve Most wanted 2012 yukledim kasıyor , DMC yukledim kasıyor, Remember me yukledim kasıyor ama başka turlu her şeyi low'a alsan ve her şeyi off yapıp cozunurluğu en duşuğe alıp 260 FPS verse bile kasıyor.

Benim anlamadığım ise metro last light 1920.1080 cozunurlukte ssao kapalı texture filtering 4x motion blur normal tesellation normal 70 FPS'ye kadar ulaştı iceride ama bir tane araba suruoduk metroda adı engine miydi oyle bir şey orda 45-50 falan dışarıda ise 35-45 falan.

Bu değerler bence cok iyi ve BF3 ultrada 1920.1080 cozunurlukte 38-65 FPS, moh warfighter ultrada motion blur low oluyor o yuzden custom yapıp motion blur'u higha aldım. Birkac oynama daha yapıp yukselttim yani max settingste 42-65 FPS gibi bir şey bence cok ama cok iyi ve mortal kombat komplete editon sabit 60 FPS veriyor bence kartta bir sorun yok cunku ust duzey dovuş ve FPS oyunlarını kasmadan oynatıyor.

Sizce kasma yapan oyunların kendi sorunu mudur bu bir de zaten DMC'nin kasmasının nedenini biliorum monutorun yenileme hızını 25 Hz kabul ediyor 60 Hz yapıorum ama yine 25 Hz'ye donduruyor ama BF3 ve moh warfighterda yenileme hızı 59.94 Hz gozukuyor. Ama DMC'de olmuyor ve zaten ekran cozunurluğunu gosteren yerde gelişmiş ayarlar var ordada monitorumun yenileme hızını 60 Hz diye goruyor. Sizce dmc deki sorunu nasıl cozeceğim ve most wantedtaki sorunu da fark ettim Vsync'yi kapatma yeri yok. O yuzden kasıyor.

Bir yardım edin arkadaşlar lutfen sizce kartta sorun var mı ? Kartı servise gotureyim mi ? Yoksa sorun oyunlarda mı ?

Dipnot: Arkadaşlar bu sefer yazım hatası yapmadan sorunumu anlatmaya calıştım. Lutfen artık bana ceza vermeyin. Her konu actığımda ceza veriyorsunuz ve konularıma cevap yazamiyorum. Senin hatan onlar diyeceksiniz biliorum ama lutfen bu sefer cok dikkat ettim, bana ceza vermeyin ve lutfen bana yardımcı olun lutfen. Şimdiden herkese teşekkurler. Bu uzun yazılan konumu okuyup bana cevap vereceğinizi umit ediyorum .