Selam arkadaşlar,
Dun bir arkadaşım bana Hitman Absolution oynadığını en iyi FPS oyunu olduğunu soyledi O zaman hayatında hic oyun oynamamışsın diyecektim ki oyunun videolarında bile gercekten haz almaya başladım ve ben de bunu oynamalıyım dedim. Skidrow'un cracklemiş olduğu oyunu indirdim. (MediaGet'ten) Crack yapılıydı. Oyunu acmak icin bastığımda hicbir tepki goremedim, sanki basmamışım gibi gorev yoneticisinde bile bir işlem goruntulenemiyordu. Sonra internetten biraz araştırdım ve soylenen her şeyi yaptım.
Yaptıklarım:
Steam uzerinden oyunu actım Uyumluluk sorumlarını denedim ve xp sp3 denedim. (Uyumluluktaki butun sistemleri denedim) Yonetici olarak calıştırdım. 2 farklı crack denedim. Virus tarama programını kapattım Windows Defender' i tamamen etkisiz hale getirdim. 3 kere baştan kurdum. Ekran kartı driver'ı guncel. DX11 kurulu. C' ye kur veya D'ye kur. Kucuk tm yazısı falan da yok.
Bunları ne yaptıysam da bir etki olmadı. Şimdi de tıklıyorum bazen tepki vermiyor bazen de calışmayı durdurdu hatasını veriyor ne yapmalıyım?
Bu arada İŞLETİM sistemim Win 8 32 bit.
Benim Sistemim:
_ Gigabyte GA-EP35C-DS3R
_ Kingston (2X2) DDR3 4GB Ram (Bellek)
_ Sapphire HD 7770
_ Zalman Z5 (3 tane 140 mm fanlı)
_ 500 GB HDD
_ İnte Core 2 E7200 2.4Ghz İşlemci
_ Asus DVD Recorder
_ CX600M CORSAIR Power
_ Kare eski plazma Phılıps Monutor
Cevaplarınızı bekliyorum
Not: Oyunu indirdiğimde oyun Rusca kurulum yaptı ve ben launcer' dan Turkceye cevirdim.