RAM Corsair Vengeance LPX 8GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram SSD veya HDD modeli Seagate Barracuda 1TB ST1000DM010 3.5 Ekran kartı Zotac ZT-P10620C-10M GTX1060 Amp 6GB GDDR5X 192Bit Anakart Asus Prime H310M-K R2.0 DDR4 Usb3.1 mATX İşlemci Intel Core i5-9400F 2.9GHz 9MB Onbellek 9.Nesil
((SSD ve PSU sığmadığı icin buraya yazıyorum, Hiper harmony 500W 12cm PSU mid ATX Gaming kasa PSU'su ve Adata Ultimate SU630 SSD(240GB) SSD mevcut, sonradan Windows'u ve bazı oyunları kurmak icin aldım.))
Şu anda kullanmış olduğum ve bilgilerini paylaşmış olduğum sistemi 2019'da aldım, o zamanın parası ile 4.449, 00TL'ye mal oldu. O gunden bu yana bayağı aktif bir şekilde kullanıyorum sistemi ve bana coğunlukla bugunun sistemlerini kullanan arkadaşlarımdan daha cok performans verdiği de oluyor. Bazı zamanlarda omrunun bittiğini artık kaldırmadığını duşunuyorum ama 240Hz monitor satın aldım ve bana 240hzin ne kadar fark ettiğini bile hissettirdi. Ozel hazırlanmış bir performans ISO'su kullanıyorum, her şey performans odaklı, Windows'un neredeyse gereksiz hicbir ofis ortamı ozelliği olarak tabir ettiğim ozelliğini kullanmıyorum ve aktif değil. Oğrenmek istediğim şey bilgisayarımın sağlığını nasıl kontrol edebilirim, ne kadar omru var oğrenebilmek icin hangi testlere sokabilirim ve potansiyelinden fazlasını kullanma şansım olmasına rağmen kullanmıyor muyum acaba tarzında sorulara nasıl cevap bulabilirim? Ciddiye alıp ozgen gostererek cevap veren okuyan herkese teşekkurler.