Oncellikle merhaba arkadaşlar. Foruma daha bugun uye oldum. Şoyle bir sorunum var: 5 aydır sapphire HD 7850 2 GB OC. modeliyle oyuunlarda kasma, donma, takılma sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım ? FPS değerlerim duşuk. Metro last light 25 FPS, kasma yok donma ateş ettiğimde var.
Remember me 73 FPS super değil mi ama bir kasıyor, 30 FPS'ye kadar iniyor sonra anında cıkıyor sonra yine kasıp iniyor. Deadpool sabit 59 FPS, duşuk monitore (1366.768) ve iyi işlemci ve ekran kartına gore kotu bir FPS ve bir kasıyor tak 30-20 FPS. Sonra tekrar tak cıkıyor sonra yine kasıp iniyor.
Sonra Far Cry 3 sabit değil. Bir 30, bir 70, bir 60 FPS fena değil ama takılıyor cok az ve bir saving geliyor donuyor tak 30'a bi anda duşuyor sonra yine cıkıyor. Grid 2 FPS değerlerine bakmadım ama yarış acılırken yazılar cıkıyor arada bir aşırı olarak donma var oyunda da. Bazen arada sırada donuyor ve hic rahat oynanmıyor.
Bunun icin Vatan Computer'dekiler bana anakart al dediler aldım. SSD al dediler aldım. Belki işlemci cok ısınıyor. Ondan da kasabilir dediler. CPU Cooler aldım ama yine de aynı sorun devam ediyor. Hicbir gelişme yok. Intel Chipset'lerinin hepsini yukledim. USB driverlarının hepsi guncel değil o kadar.
Sizce sorunum neden kaynaklanıyor ? Ne yapmalıyım ?