Benim kahrolasıca zoom x4 ve kahrolası 256 kbps bağlantım var.Bu kahrolasıca modemimden ethernet ile bağlanıyorum ve usb hic denemedim.Uzun lafın kısası butun ayarlarım doğru.AMA KAHROLASICA SORUNDA BU ZATEN BUTUN HERŞEY DOĞRU AMA OLMUYOR.Ne kadar ilginc değilmi.İki gundur uğraşıyorum herşeyi denedim buna forumda ki yazılan herşeyi denemekte dağil şimdi oturmuş sinirden gecenin 4.55'inde bunları yazıyorum.Nedenmi?

1-Kahrolasıca emule den high id almak icin bir tek kendi icime port acmadığım kaldı ama yine olmadı.

2-Kahrolasıca high id yi almak icin ne zaman sabit ip almak istesem ve yeni dns numaralarını girsem bağlantım sıfırlanıyor.Modemden data alamıyorum hicbir web sayfasına erişemiyorum buna 10.0.0.2 dağil.Ama link lambası bana sırıtır gibi hala surekli yanmaya devam ediyor.

3-Azureus ve bunun tarzındaki tum kahrolasıca programlar icin ne kadar ince ayar yaptıysamda DL 2 k nın ustune cıkmıyor.

4-Acaba modeme benzin dokup yakmalımıyım?

5-Yoksa emule,ezureus ve buna benzer bir suru ekstra ayar gerektiren onlarca kahrolası programdan vazgecip imesh gibi hicbir ozel ayar gerektirmeyen programa gerimi donmeliyim?

6-Kahrolası ethernet onboard yeni bir ethernet kartın zamanı geldide benmi farkına varamayıp bukadar dert ediyorum?

7-Her sabit ip alma denemem ayrı bir husran.Bir suru ip numarası alıyorum bunlara kafadan sallamalarda dağil(orn : 10.0.0.3 veya 10.0.0.9) ama yine bağlantı kesiliyor.

8-Yoksa kahrolası modemi kahrolası bilgisayarla birliktemi yakmalıyım

9-Bana biri cok cok cok cok ayrıntılı bilgi verebilirmi?(sakın bana forumda bu konularla ilgili cok konu var git oku demeyin okumadığım site kalmadı yakında yazar olabilirim)yani biri ayrıntılı bir bilgi vermeyi kabul ederse herşeye silbaştan başlayamaya bile hazırım.

10-Ne diyorsunuz yardım edicekmisiniz?Yoksa ben cokmu ırkcı davranıyorum..Ne olur bu işten cok iyi anlayan biri cıksın yoksa ben donanımcılıktan vazgecip network cu olucam yakında(biliyorum cok iğrenc)