Bircok forumda (bu forumda gibi anlaşılmasın internetteki coğu forumda) goruyorum birisi mesela Linux bir sistem kuracağım sistemim eski diyor adam yoruma Linux pişmanlıktır, Linux oyun oynatmaz cop, Linux kullanıcı dostu değil gibi şeyler yazıyor. Ben Linux kullanmayı 1 hafta icinde cozmuştum sanki ne GUI ne bir şey var her şey terminalden yapılıyor. Linux kullanmak cok basitleşti zaten Linux Mint gibi sistemlerle kullanan kişinin terminal acmasına gerek bile kalmayacağını duşunuyorum. Linux tarafı ise Windows'a karşı surekli bir kaba bir hitapla Windows kullanan şoyledir boyledir, Windows en kotu işletim sistemi, Windows en kararsız sistem gibi şeyleri kaba bir hitapla soyleyen bir kesim var. Windows o kadar kotu bir sistem değil ki, sadece biraz Microsoft sistemi yeni tur bilgisayarlar icin optimize ediyor o kadar. Adam gitmiş eski sisteme kurmuş Kasım kasım kasıyor sonra Linux'a gecince bilgisayar hızlanınca Windows berbat kastıran bir sistem diye yazıp duruyor. Sistemim kotu olduğu icin calışmıyor ben Linux'u daha verimli buluyorum demiyor. Ya tamam sevmeyebilirsin bir işletim sistemini ama bari neden sevmediğini ben şu yuzden sevmiyorum bu yuzden bunu oneririm sebebini belirtmeden yok şoyle yok boyle kanıt yok bir şey yok etrafta ucan kelimeler sadece kimse bir şeyi sevmek zorunda değil zaten. Ama sen sevmiyorsun diye karşı tarafa durmadan boyle hitap edilmesi yanlış değil mi? Bence yanlış ben her iki işletim sistemini de kullanan biriyim gerekirse Windows gerekirse Linux'a gecerim insanlar niye bu kadar kafaya takıyorlar anlamıyorum. Kendileri işletim sistemini yazmışlar gibi davranıyorlar. Siz bu durum hakkında ne duşunuyorsunuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.(kimse ustune alınmasın herkes boyle değil tabii ki ben olan kesim icin soylemek istedim.)