Başlıktan da anlayacağınız gibi cılgın işler peşindeyim Herhangi bir android surumun simulasyonunu aramıyorum anlatmak istediğim bilgisayarı bir tablet & telefon gibi android cihaz olarak kullanmak istiyorum bunu niye istiyorsun dediğiniz duyar gibiyim.Birincisi bunun mumkun olabilirliğinin peşindeyim,ikincisi eğer boot etmeyi başarabilirde stabil olarak bilgisayarı calıştırabilir isem cok ilginc projelerim olacak bu konuda ona bir on hazırlık girişimindeyim.
Sizden olur veya olmaz gibi cevaplar beklemiyorum,sadece mumkunse nasıl mumkun degilse neden mumkun olup olmayacağını araştırmak icin konu başlığı actım ve konu başlığı acmadan once bu işi cok araştırdım recep baltaş'ın "Sanal Bilgisayara Android x64 4.4 KitKat Kurulumu"nuda izledim basit bir iş gibi gorunsede yerli-yancı forumlarda konu mevcut değil fakat cokca simulasyon ornekleri mevcut (VirtualBox,BlueStacks vs.).
Bilgisayara android işletim sistemi kurabilirsek technopat adına cok başarılı bir işe imza atmış olacağımız inancındayım şimdiden araştırmalarınız ve zahmetleriniz icin bir teşekkuru borc bilirim technopat ailesi.