İyi gunler. Konuyu nereye acacağımı tam olarak bilmiyorum. Direkt konuma geceyim, HP G62 bir notebook um var.

Windows 7 ultimate 32 bit kuruluydu.

Bunu Mac yapmaya calıştım. Daha usb atmadan bir kısımda pc resetlemem gerekti. Resetledim.
Acılışta MAC simgesi geldi ve oylece kalıyor. Ne donen bir şey ne dolan bir şey hicbir şey yok.

Geri windows 7 yapmaya calıştım eskiden hic karşılaşmadığım bir sorun karşıma cıktı. Boot ederken usb gormedi.

DVD goruyordu dvd den deneyeyim dedim beni yonlendirdiği kısım şu:

Bunu sadece dvd de değil coğu zaman diyor. (Laptop ekranı tahtadan yapılma ozel yaptık babamla. Onuda bir ara anlatırım ondan ayna gibi )

hd (0,1) Windows NTFS
hd (0,2) Windows NTFS
hd (0,3) 10.9

yazıyor.

1. Yerel disk c 2. D 3. ise mac diye duşunuyorum. 1. Girince hata veriyor sistem bozuk felan diye pc resliyor.
2. de sistem yuklu değil 3. de ise mac simgesinde kalıyor işte.

Birde hd(0,3) 10.9 gelince şoyle yazıyor:

"Press Enter to start up Darwin/x86 with no options, or you can:
Type -v and press Enter to start up with diagnostic messages
Type ? and Enter to learn about advanced startup options
"

Ve bir şey yazmak icinde "Boot : " var.

Sistemi ne mac olarak acabiliyorum nede windows 7 olarak. Geri format atabiliyorum hicbir şey yapmıyor.

Neden sistemini mac cevirmek istiyorsanız diyorsanız windows 7 ve windows 8 - xp falan sıkıldım diyebilirim Mac 1 yıldır kullanmak istiyorum ama hic bir şekilde yapamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkurler.

@Recep Baltaş Abi sen anlarsın ya saatlerdir bilgisayar boyle hicbir şey yapamıyorum. Bi mac yapayım dedim bilgisayar coktu.