Daha onceden yukleyip kullandığım latte-dock kullanmayı bırakıp KDE'nin kendi panellerini kullanırsam daha mantıklı geleceğini duşunurek panelleri oluşturmaya başladım ve panelde cok fazla arac vardı deneyip silme amaclıydı kalkıp htoptan bakayım dedim RAM kullanımına normalden fazla RAM kullandığını gorunce yeniden başlattım bilgisayar acılınca şifreyi girdikten sonra masaustu donuyor duvar kÂğıdım griye donuyor cevap vermediği icin ama sistem aslında calışıyor başlat tuşu Vb. tıklayınca tepki veriyor uygulamara girebiliyorum.
Zen cekirdeği ile giriş yapmayı bıraktım işe yaramadı wayland yerine X11 gectim yine işe yaramadı.
Şu an ust kısımda onceden oluşturduğum panel gelmiyor (KDE ile oluşturduğum) ve masaustu donuyor bunun bir caresi var mı? Latte dock sıkıntısız calışıyor diğer uygulamalarda aynı şekilde mesela panellerin hakkında bilgiler bir dosyada yazılıyor mudur ve o dosyayı silsem ya da duzenlesem olmadı konsol ile masaustundeki butun aracları silme komutu gibi bir şey yok mu ya da panelleri silen.