YOnetİm DaniŞmani Ve Coban
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●131 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- YOnetİm DaniŞmani Ve Coban
-
21-09-2019, 17:56:11Coban yol kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Yanına bir jeep yanaşmış. Brioni gomlek, Cerruti ayakkabılar giyen, Ray-Ban gozluklu ve YSL kravatlı bir surucu aşağı inip cobana sormuş: "Kac tane koyunun olduğunu bîlirsem bana onlardan bir tanesini verir misin?" Coban bir adama, bir koyunlara bakmış, "Tamam!" diye cevap vermiş. Genc adam arabasını parketmiş, telefonunu bilgisayanna bağlamış, bir NASA sitesine girmiş, GPS'ini kullanarak yeri taramış, bir data base ve logaritmayla doldurulmuş 60 excel tablosu acmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. Cobana donmuş ve "Tam olarak 1586 adet koyunun var!" demiş. Coban "Doğru!" diye cevap vermiş, "Koyununu alabilirsin!" Genc adam hayvanı almış ve jeep'inin arkasına koymuş. Bu sefer coban genc adama donmuş ve "Ben de senin İşinin ne olduğunu bilirsem koyunumu geri verir misin?" diye sormuş. Adam "Evet, neden olmasın?" diye cevaplamış. Coban "Sen bir yonetim danışmanısın!" demiş. Genc adam "Nasıl oldu da bildin?" diye sormuş. Coban "Cok basit!" diye cevap vermiş, "Buraya cağrılmadan geldin, bu bir... ikincisi, benim zaten bildiğim birşeyi bana soylemek icin benden bir hayvan aldın. Ucuncusu, yaptığın hicbirşeyden anlamıyorsun, cunku kopeğimi aldın!"