Sevgini taşımak değil hasretini cekmek zor Gulmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor Yaşamak yada olmek değil ozleyipte gorememek zor seni AŞKIMgozlerin nehir kirpiklerin kopru olsun ben tam uzerinden gecerken ipler kopsun duştuğum o yer senin gonlun olsunGokyuzune her baktığımda,Yeryuzundeki cırpınışların anlamsızlığını hissediyorum.Ne kadar kucuk bir dunyaya sahip olduğumu hissediyorum.cunku gokyuzunde sen varsınTenim toprak olsada Ruhum seni sevecek İnan bu sevgim Mahşere dek surecek Gozumu sende actım Başkasını goremem Senden başka birine Sevgilim diyemem olum! olum dedigin nedirki biz sevdigimizden ayrı bir omur yaşamayı goze almışızdeli bir ruzgar olsam seni estiğim yer kadar severdim; deli bir yağmur olsam seni yağdığım kadar severdim; ama ben sadece deliyim seni aldığım nefes kadar cok seviyorumSen Icmeye kiyamadim Son Sigaramsin. Sen Yakmaya kiyamadim Son kibrit Copumsun. Sen Bakmaya doyamadim Son Sevgilimsin. Sen Unutmak Istedim Unutamadim Son Hatirasisin....Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı. Yarı umit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da cekip gitmeli.Sen gullere ozenme guller sana ozensin. Uzme tatli canini sen gullerdende guzelsin. Sevgi kadar ozgur Ozgurluk kadar ozelsin. Bir gulsen dunyalara bedelsin.Bir soluk kadar yakin,yildizlar kadar uzak derler sevgi icin.Uzanirsin yetisemezsin,yetisirsin dokunamazsin,Dokunursun vazgecemezsin,vazgecersin ama unutamazsin