Şimdi arkadaşlar ben 8 . sınıfa gidiyorum . Ama sozel sayısalda lise işi . Buraya acayım dedim yanlışsa ozur dilerim şimdiden Arkadaşlar , dershane oğretmenimiz bize hedeflerimiz yarına değilde daha otelerine uzanmasını soyledi . Yanisi liseyi değilde , sececeğiniz mesleği duşunun felan dediler. Ama ben şu sozle sayısal işinde takıldım kaldım . Sozel , tarih edebiyat tarzı şeyler sandığım kadarıyla . Sayısalda matematik , fizik , kimya sanırım . Şimdi benim gram matematiğim yok bu belli . Ne kadar calışsamda aklım almıyor . Sosyal ile ingilizcem iyi birtek . Sozel seceyim diyorum bana şoyle şeyler diyor bazı buyuklerim : '' Sen sen ol sozel secme olum , hicbir şey kazanamazsın felan . Ama diyorum sayısalımda yokki . Ozaman eşit ağırlık sec diyorlar. Biraz matematik olsa yeterliymiş .

Yani sormak istediğim şu kısaca

Sozele yatkın olan bir oğrenci , eşit ağırlık secmeli midir ? Matematiğini azda olsa geliştirmeli mi ? Yoksa daha da cok sozele calışıp harika bir sozel bilgi mi yapmalı ? Hangisinde daha guzel bir bolum kazanılır ? Aklım almış değil . Birde dershane oğretmenim bana , kendine bir meslek , bir hedef belirle diyor , daha sozel sayısal secmedim hocam ne mesleği
Yorumlarınızı bekliyorum .