Merhaba, koskoca bir rezalet olan Casper marka dizustu cihazıma Windows 10 yuklemek istediğimde, BIOS desteği olmamasıyla sinir kupune donuştum, ustune bir de hicbir yerde guncel BIOS'a ulaşamadığım gibi Casper yetkili servisi de caresiz kalmış olacak ki; adamlar oturup kendileri Windows 10 icin BIOS modifiye etmişler. Haklı olarak guncelleme icin epey bir para istediler. Bende cok sevdiğim lakin pek kullanma yanlısı olmadığım Ubuntu'yu yuklemeye karar verdim. (bu arada Windows 7 idi eski işletim sistemim. Saat dilimi sorunu yuzunden internete giremiyordum.) Doğru bir karar olduğunu duşunurken, exxen isimli film dizi izleme platformu uzerinden bir şeyler izlemeye kalktığımda "this content is currently unavailable" hatası aldım. Bilgisayarın şu an icin tek amacı dizi film izlemek olduğundan oturu şu aşamada caresizim, farklı tarayıcılar denedim, muşteri hizmetleriyle goruştum, bir sonuca ulaşamadım. Deneyebileceğim farklı bir yol var mı acaba? Ubuntu icin bir eklenti veya bilmediğim bir şey...
İşletim sistemi Ubuntu 20.04.3 LTS