Ubuntu 21.04 indirmiştim. Şimdi Windows 10'a geri donmek istiyorum ama yapamıyorum. 3-4 saattir uzerinde uğraşıyorum ama cozume ulaşamadım. Onceki konuları falan inceledim, yine de cozebilmiş değilim.

Oncelikle Windows 10 ISO dosyasını indirdim ve bunu USB'ye yazdırma konusunda sıkıntı yaşadım. İnternetten video bulup Ubuntu'nun kendi diskler uygulamasından bir şekilde yazdırdım ama sağlam mı emin değilim. Sonrasında bilgisayarı kapatıp geri actım. BIOS'a girdim ve USB'den Windows'u kurmayı denedim. Ama Windows'u yuklerken dil kısmını seciyorum ve sonrasında devam etmek icin yuklenecek surucuyu secin diyor ve hicbir USB'yi gormuyor. Windows'un yuklu olduğu USB'yi gormediği icin kurulumu devam ettiremiyorum. USB'de sıkıntı olması ihtimali yuzunden diğer USB'de aynı yontem ile Windows ISO dosyasını kurdum ve onunla denedim ama yine aynı hatayı aldım. Farklı USB girişlerinde denedim ama yine aynı hatayı aldım. İnternette USB 3.0 nedeniyle bu sıkıntıyı yaşadığım soylenmiş ama eski bir USB ile deneyip yine aynı hatayı aldım. Aşağıda aldığım hatanın aynısının resmi bulunuyor.

ISO dosyasını hatalı yazma ihtimalim olduğunu duşunuyorum ama bir turlu Ubuntu ortamında nasıl duzgunce Windows ISO dosyası yazarım bulamadım. 2. ihtimal olarak BIOS'da bir şey olduğu ama emin değilim. Ne yapmam gerektiğini bilmediğim icin yardım istiyorum. Elimde bir adet USB 3.0, bir adet de USB 2.0 var.

Sistem ozelliklerim:
ASUS H110M-D
250 GB SanDisk SSD.
i3 8100 işlemci.
1050 Ti ekran kartı.
8 GB RAM.

Dosya Ekleri 1619899500320.png 442 KB · Goruntuleme: 47