Herkese merhaba. Dun Dual Boot KDE neon kurdum, fakat bazı sorunlarım var. Oncelikle ilk defa bir foruma kayıt oluyorum Linux da bir hata ile karşılaştığımda bunu tek başıma cozemeyecimi ve bir foruma kayıt olmam gerektiğini duşunerek bu foruma kayıt oldum. Linux konusunda cok yeni olduğumdan dolayı bircok şeyi bilmiyorum ve Windows'un getirdiği tembellik ile bayağı zorlandım. Ben de Linux kullanmayı oğrenmek istiyorum! KDE neon dağıtımını secmemin en buyuk sebebi ozelleştirme seceneği ve ben 1 saatden fazla tema yuklemek ile uğraştım fakat hÂl ortada bir tema yok ilk olarak macOS temasını yuklemeye başladım asıl temanın yuklendiği kvantum kısmında cok zorlandım ilk kvantum u yukleyemedim sonra kodlar ile yukledim. Yukledikden sonra temayı kvantum a yukleyemedim en sonunda bırakdım. Bu sefer cyberbug teması yuklemeye başladım kod kısmına geldiğimizde videodaki kodları yazmama rağmen dosya bulunamadı gibi bir hata veriyordu orada da kaldım iyice bıktım. Sonuc olarak yarı macOS yarı Cyberpunk teması elde etmiş oldum macOS'dan artık vazgectim Cyberpunk temasında devam etmek istiyorum. En son kod kısmının cozumu arıyorum. Eğer bir kusurum olduysa affola.
Cyberpunk teması:
Takıldığım yer:
Aldığım hata:
No faund.
Dosya Ekleri Screenshot_20210426_142150.png 32,3 KB · Goruntuleme: 110