ders cıkarılacak fıkralar hayattan cıkarılacak dersler ders hikayeler videolar cıkarılacak yazılar
Birinci ve de en onemli ders .
>> Okuldaki ikinci ayımda , hocamız test sorularını dağıttı .> Ben okulun en iyi ogrencilerinden biriydim .> Son soruya kadar soluk almadan geldim ve orada cakıldım kaldım .>> Son soru şoyleydi :> " Hergun okulu temizleyen hademe kadının ilk adı nedir ?... ">> Bu herhalde bir ceşit şaka olmalıydı ..> Kadını yerleri silerken hemen her gun goruyordum ..> Uzun boylu , siyah saclı bir kadındı .> 50 ' lerinde falan olmalıydı .> Ama adını nerden bilecektim ki !...> Son soruyu yanıtsız bırakıp kağıdı teslim ettim .> Sure biterken bir oğrenci , son sorunun test sonuclarına dahil olup> olmadığını sordu.> " Tabii dahil " dedi , hocamız ...> " İş yaşamınız boyunca insanlarla karşılacaksınız .> Hepsi birbirinden farklı insanlar.> Ama hepsi sizin ilginiz ve dikkatinizi hakkeden insanlar bunlar.> Onlara sadece gulumsemeniz ve ' Merhaba ' demeniz gerekse bile ... ">> Bu dersi hayatım boyunca unutmadım . O hademenin adını da .. Dorothy >idi.>>>>