VE BEN SENİ SEVİYORUM

Sevmek, yureğindeki donmuş buz dağlarının, bir kar tanesi gibi guneşe dost olmasıdır. Ağlamaktır, hungur hungur boğulmaktır hıckırıklara. Ucsuz bir duygu tunelinde hic bıkmadan, usanmadan, yorulmadan yurumektir sevmek. Damarlarındaki al yaşama karışmış volkandır sevmek. Haykırmaktır sevmek, dağlara vuram vuram titremektir. Gulmektir, hic sıkılmadan utanmadan cıldırmaktır, delirmektir. Dudakları catlamış duygu collerine yağmur olup akmaktır sevmek. Bir beyaz guvercin gibi hasret tarlalarına suzulmektir. Şahlanmış deli tay gibi ,bir umut ışığına dort nal olup ucup ulaşmaktır sevmek. Sevmek oyuncağına sımsıkı sarılmış urkek gozlu cocuktur. Uykusuz geceleri yıldızlarla paylaşmaktır, onlarla ağlamaktır sevmek. Sıla hasretine yanmadan, asırlara aldırmadan, yıkılmadan beklemektir. Kır ciceğini koklamaktır hasretle, yaprak yaprak doymadan sevmek. Gozpınarından dokulmektir damla damla, nehir olup akmaktır sevmek. Fidan belli nargile ciceğini sarmaktır hic cozulmeden. Okşamaktır yellerde savrulan ipek sacları. Opmektir hasretle kor ateş gibi yanan dudakları. Duşunmektir ceylan gozleri, tan yerine kavuşana dek uyuyamamaktır. Bir umittir, bir tutkudur, yaşama hevesidir sevmek. Dağlara deryalara haykırmaktır, uğruna olum karanfilini koklamaktır.

VE BEN SENİ SEVİYORUM...