sadece...

Sadece bu sabah icin, icimden ağlamak geldiği halde yuzunu gorduğumde gulumseyeceğim Sadece bu sabah icin, ne giymek istediğinin secimini sana bırakacağım ve gulumseyerek ne kadar yakıştığını soyleyeceğim Sadece bu sabah, camaşırları yıkamaktan vazgecip seninle parkta oynamaya gideceğim Bu sabah bulaşıkları lavaboda bırakıp bulmacanın nasıl cozulduğunu bana oğretmeni izleyeceğim. Oğleden sonra telefonun fişini cekip bilgisayarı kapatacağım ve arka bahcede oturup seninle kopukten balonlar ucuracağım Bu oğleden sonra dondurma arabası icin cığlıklar attığında sana hic kızmayacağım ve gelirse bir tane alacağım Bu oğleden sonra buyuduğunde ne olacağın hakkında hic canımı sıkmayacağım. Yada seni ilgilendiren konularda ikinci bir duşunce uretmeyeceğim Bu oğleden sonra kurabiye pişirirken bana yardım etmene izin vereceğim ve tepende dikilip duzeltmeye calışmayacağım Bu oğleden sonra Mc Donald's a gideceğiz ve iki tane cocuk menusu isteyeceğiz ki, iki oyuncak alabilesin Bu gece seni kollarımda tutacağım ve nasıl doğduğunu seni ne kadar cok sevdiğimi anlatacağım Bu gece kuvette suları sıcratmana izin vereceğim ve sana hic kızmayacağım Bu gece gec saate kadar oturmana ve balkonda oturup yıldızları saymana izin vereceğim Bu gece yanına uzanıp en sevdiğim TV programlarını bir kenara bırakacağım Bu gece sen dua ederken parmaklarımı saclarında dolaştırıp bana en buyuk armağanı verdiği icin Tanrıya şukredeceğim Kayıp cocuklarını arayan anne ve babaları duşuneceğim Yatak odaları yerine cocuklarının mezarlarını ziyaret edenleri ve hastane odalarında donuk bakışlarla,daha fazla iclerinde tutamadıkları cığlıklarıyla hasta cocuklarını seyreden anne babaları duşuneceğim Ve bu gece yanağına iyi geceler opucuğu kondurduğumda seni biraz daha sıkı ve biraz daha uzun tutacağım kollarımda Tanrıya senin icin teşekkur edip bize yalnızca bir gun daha vermesi icin yakaracağım.....arty: