On beş aile icin icin yanarken, �hayat devam ediyor� gibi sacma bir cumle kurulmasın istiyorum�

On beş askerimiz icin ve onların aileleri icin hayat durmuşken onlara destek olmak adına biz de hayatlarımızı durduralım istiyorum�

Onların acısını anlayabildiğimizi, onlarla birlikte yandığımızı bilsinler diye onlarla kucaklaşalım istiyorum�

Camdan dışarı bakıyorum�

Bir duğun alayı geciyor korna calarak�

Gecmesinler istiyorum�

Birileri gooooollll diye cığlık atıyor�

Boyle bir gunde maclar iptal edilsin istiyorum.
İptal edilmeli diyorum�

Şehitlerimizin acılarını sadece sozde yaşamasınlar, iclerinde hissetsinler, vatan uğruna canını verenler icin birkac gun odun versinler istiyorum�

Her televizyon kanalında karşılaştığım on beş kişilik listede isimleri, şehirleri sıralanırken, başka kanallarda kimse gulmesin istiyorum�

Eğlence programları yayınlanmasın istiyorum�

Artık �gereken yapılacaktır�, �terorle mucadelede kararlı adımlar atacağız�, �PKK"ya tatmadığı acılar yaşatacağız�, �kokleriniz kurutacağız�, �nefretle kınıyoruz� gibi aynı makineden cıkmış ezber sozler duymak istemiyorum�

İcraat istiyorum�

Onların aziz hatıraları onunde bir dakikalık saygı duruşu ile yetinmeyecek, onlara her zaman saygılı, onlardan �kelle� diye bahsetmeyecek devlet buyukleri istiyorum�

Herkesin bu acıyı paylaşmak adına �birlik� olduğunu gorebilmeyi istiyorum�

Kanlı teror orgutune �teror orgutu� diyemeyenlerin, meclisin catısı altında kalmasını, paralarımızın bizim cebimizden onların ceplerine girmesini istemiyorum�

Al bayrak icin kanlara burunenlerin anısına birkac gun insan olmanın bilinciyle acı duyalım istiyorum�

Eğilip bukulmeden, kimseden icazet almadan dağdaki capulcularla mucadele edelim istiyorum�

Bir tek askerimizin dahi burnu kanamadan vatan toprağı korunsun istiyorum�

Hicbir ailenin ocağına ateş duşmesin, duşen ateşleri birlikte sondurelim istiyorum�

Ekranlarda dans eden, şarkı soyleyen kimse olmasın, programlarda sacma sapan konuşmalar yapılmasın, birkac gun dizi izlemezseniz olmezsiniz, izlemeyin istiyorum�

Bu acıyı o ailelerle aynı anda yaşayalım istiyorum�

Onlar hepimizin askeriydi, bunu bilelim istiyorum�

Bildiğimizi toplu halde gosterelim istiyorum�

Tum ulkede yas ilan edilsin istiyorum�​