Kanal 7 Ekranlarının sevilerek izlenen gunluk dizisi Emanet Dizisi Oyuncuları hakkında detaylı bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.
Emanet Dizisi Oyuncuları Tam Kadro

Sezon finali ile yaklaşık olarak iki ay ara verilen dizide ikinci sezon hazırlıkları surerken dizide rol alan oyunculara tam kadro yazımızın ilerleyen bolumlerinden ulaşabilirsiniz.
Emanet Dizisi Oyuncu Kadrosu Emanet Dizisi Yaman

Halil İbrahim Ceyhan dizide (Yaman) karakteri ile başrollerde yer alan isimdir. Dizinin en onemli erkek ana karakteridir. Emanet Dizisi Yaman Detaylar icin tıklayınız...
Emanet Dizisi Seher
Sıla Turkoğlu dizide (Seher) karakteri ile başrollerde yer alan kadın başrol oyuncusudur. Dizinin en onemli kadın ana karakteridir.
Emanet Dizisi Yusuf
Berat Ruzgar Ozkan dizide (Yusuf) karakteri ile cocuk oyuncu olarak yer almaktadır. 6 Eylul 2014 tarihinde İstanbul ilinde dunyaya gelen oyuncu cocuk oyuncu olarak reklam filmlerinde rol almıştır.
Emanet Dizisi Kiraz
Gulderen Guler dizide (Kiraz) karakterini canlandıran oyuncudur. Emanet Kiraz hakkında detaylar icin tıklayınız.
Emanet Dizisi Ali
Melih Ozkaya dizide (Ali) Komiser rolunu canlandıran isimdir. Emanet Ali Komiser hakkında detaylar icin tıklayınız...
Emanet Dizisi Ziya
Tolga Pancaroğlu dizide (Ziya) karakterini oynayan oyuncudur. Yaman karakterinin abisi rolunu canlandıran Emanet Dizisi Ziya hakkında detaylar icin tıklayınız.
Gulay Ozdem (İkbal)
Emanet Dizisi Selim
Osman Aydın dizide (Selim) karakterini canlandıran oyuncudur. Detaylar icin tıklayınız.
Emanet Dizisi Zuhal
Hilal Yıldız dizide (Zuhal) rolunu canlandıran isimdir. Emanet Zuhal hakkında detaylar icin burayı tıklayınız.
Gozde Gurkan (Begum)
Omer Gecu (Cenger)
Ali Cakalgoz (Arif Baba)
Binnaz Ekren (Adalet)
Hayat Olcay (Nadire)
Emanet Dizisi Nedim
Oğuz Yağcı dizide (Nedim) rolu ile ekranlara gelmektedir. Emanet Nedim Kimdir? Tıkla Oğren
Adnan Mehmet Ali Aslan (İbrahim)
Derya Oğuz Ertun (Fırat)
Emanet Dizisi Neslihan
Zeynep Naz Eyuboğlu dizide (Neslihan) karakterini canlandırmaktadır. Emanet Neslihan hakkında tum detaylar icin bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
Ozge Ağyar (Karanfil)
Volkan Yıldırım (Ziya)
Atilla Pekdemir (Osman)
Ferda Işıl (Sultan Hala)
Kaan Yabaş (Avukat)
Serdar Uğursoy (Gurbuz Soygiray)