Merhaba. Birkac gun once bana Linux kurmam konusunda yardımcı olmuştunuz. Konu sonunda etiket attım kurduğumda fakat gordunuz mu bilemiyorum. Her neyse Linux'u harddisk ile kurmaya calışırken bir programı acamıyordum. Cozum olarak Regedit'den bir şeyler yapmam gerekmişti. Onu yaptıktan sonra uygulama acıldı fakat yanında bir suru sorun getirdi Windows icin. Ben de dedim hazır Linux kurmuşken bir de Windows'a format atayım. Şu an Windows'a format attım fakat MX Linux kurarken otomatik olarak kurulan Grub eklentisi (yazılımı vb her ne diyorsanız) gozukmuyor. Direkt Windows acılıyor fakat bilgisayarımda hÂl kurulu olduğunu biliyorum Linux'un (Anlamsız bir şekilde bilgisayarım bolumundeki disk bolumunde Linux'un kurulu olduğu bolum gozukmuyor fakat format atmadan once de oyleydi. Her neyse sorunum bu. Grub eklentisinin veya Linux'un silindiğini duşunmuyorum fakat erişemiyorum da. F11 basıp girmeye calışınca da gozukmuyor. Ne yapmam lazım acaba?
İlk kurulduğundan beri herhangi bir disk adı yok. Sadece bu şekilde gozukuyor (25 GB olan.)