Hayat hoşuna gitmeyecek ama başlıyorum yaşamaya…
Yapamazsınlarla başlar once yaşam yapamazsın edemezsin gidemezsin!ne istediğini sormaz insana sormadan yapar ne yapacaksa.
Acıdan engeller koyar onune gozyaşı tepsisinde..Mahkum eder once seni yaşamaya.Sonra Acının dozunu artırmaya başlar yakar kavurur.Ustelik bunu yaparken sevincleri de sunmuştur sana.Cevresini acılarla kaplar sevinclerin.Sırf sana yaşama hakkı vermemek icin.Sen sevinclere ulaşmaya calıştıkca acılar batar eline.
Neyse ki umutlar yetişir imdadına. Mutluluk avuclarının icinde der acıyı gormezden gelerek.Anlayamazsın nasıl olur da mutluluk bu kadar yakın olur sana.Sen Acıların arasında ararken O sana sadece yaşamanı soyler mutlu insan tablosu cizer karşında.Pis pis sırıtır bir de dayanamazsın ben neden gulemiyorum dersin.Zamandan bahseder yıllanmış gulucukleriyle.
Onu unutmamanı soyler. Saatler huznu gosterdiğindeyse ceker gider.
Acıları elinin tersiyle iterek mutlulukları aramaya başlarsın.Oysa ki Mutluluk Gorup gorebileceğin her yerde vardır.Ustelik hicbir bedel odemeden sahip olabilirsin.Gozunun onundeki sevincleri gormezden gelirsin.Hayatın Hep mutlulukları aramakla gecmiştir.
Oysa yurek yolculuğu senden sadece bir tebessum ister.Sen farklı arayışlar icindeyken hayat tekrar sunar o suslu oyunlarını.Kurallara gore yaşamaya başlarsın.
Başlarsın!
Başlar..
Ve sonunda bitersin.
Bitirir!
Butun hayatın arayışlar icinde gecmiştir.gulumsemeye bile fırsat bulamamışsındır hayat denen kargaşanın icinde..
İşte basit bir yaşam tablosu..Mutluluk yaşam icindeki satır aralarında gizlidir unutma…
Ne yaşarsan yaşa Umudu bir cebine Mutluluğu diğer cebine koy ve devam et yaşamaya…Unutma Mutluluk onların elindeyse seninde cebinde …
diyemedim
alıntı
Satır Aralarına Gizlenmiş Mutluluklar........
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Satır Aralarına Gizlenmiş Mutluluklar........