Merhaba değerli forumdaşlar. Windows'dan sıkıldığımdan ve yeni işletim sistemlerini deneme isteğimden dolayı Ubuntu'ya gecmiştim. Fakat yapmam gerekn işler gereği ile Windows'a geri donmem gerekiyor. Bildiğiniz uzere Adobe Premiere, Photoshop vb. uygulamalar ne yazık ki desteklenmiyor.

Windows 10 Disk Goruntusunu (ISO Dosyası) İndir

Buradan ISO kalıbını indirdim ve "multiwriter" programı ile USB belleğe yazdırdım. Fakat ne yaparsam yapayım Boot ekranında USB belleği secmeme rağmen, ki coğu zaman belleği gormuyor, bir turlu Boot olmuyor. Siyah bir ekran geliyor karşıma ve orada oyle kalıyor. İlk defa başıma boyle bir durum geldi. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar yardımlarınız icin cok teşekkurler minnettarım sizlere. USB belleğe ne yaparsam yapayım. ISO dosyasını yazdırınca hata veriyordu. Yaptığım araştırmalarda bu cozumu buldum ve işe yaradı. USB belleğin ustune sağ tıklayıp bicimlendirmeyi sectim. Bicimlendirme olarak da NTFS olarak bicimlendirmeyi sectim. Windows bu birimi kullanıyormuş. Hicbir program ile USB belleğimi gormuyordu. Bu yuzden "woeusb" denilen programı kurdum ve bu program işimi gordu. Şu an sorunsuz bir şekilde Windows'u kurmuş bulunmaktayım.