Yorgunsunuz, bezginsiniz.. Bazen, “hayat sadece nefes alıp vermek olmamalı” diye duşunuyorsunuz..
Her şeye kızıyorsunuz.. Eşinize,komşunuza,eltinize,yaprak dokumundeki hayriye hanıma
Kolunuzu kaldıracak gucu bulamıyorsunuz.. Bazen gun icinde kendinizi cok enerjik hissetiğiniz anlar oluyor.”tamam cayımı ictikten sonra kalkıyorum ve bambaşka bir insan oluyorum ve bu buyuk değişime banyoya gidip lavoboyu ciflemekle başlıyacağım”
lavoboyu ciflediniz.. sonra kirli camaşırlar makineye atıldı.. Bunları şimdi kim asıcak diye soran kafanızdaki sesi savuşturdunuz..
Elektirik supurgesi acılıp dip koşe supurdunuz.. dağınıklığı topladınız.. toz aldınız.. eee şimdi biraz dinlemeyi hakediyorsunuz. oturdunuz..
daha huzurlusunuz..
Ertesi gun…
Yorgunsunuz, bezginsiniz.. bazen, hayat sadece nefes alıp vermek olmamalı diye duşunuyorsunuz..Hala hayriye hanıma kızgınsınız..
cay bardağını elinizden bırakıp
banyoya gittiniz.. değişiminizin buyuk bir parcası olan lavoboyu ciflemiştiniz..kirli sepetinde kirli yok.. buyuk bi sıkıntıyla salona gelip
televizyonu acıyorsunuz. belki dizideki bir replik hayatınızın cumlesidir ve siz onu duyduktan sonra her şey bambaşka olacaktır.
gozlerinizi dort acıp kanalar arasında dolaşırsınız.. Duymak istediğiniz sozcuk yok.. sıkıntınızın uzerine birde dizi zehirlenmesi gecirmemek
icin televizyonu kapatırsınız..
Ne yapmam lazım..Ne yapmalıyım.. bu hayata sadece yemek ve temizlik yapmak icin gelmedim.. bir şeyleri değişmesi gerekiyor artık..
yerinizden kalkarsınız.. aklınıza lise yıllarından kalma eğlenceli bir fal gelir.. kitap rafınıza gider gozunuzu kapatır ve rastgele bir kitap
cekip rastgele bir sayfa acarsınız.. ve sayfanın sağındaki ilk satırda şu yazıyordur
“Hareket halindeki bir karınca, duran bir okuzden daha cok iş başarır”
Evet şuan kitaplığın karşısındayım ve duruyorum sanırım bahsi gecen etinden sutunden faydalanılan cok fonksiyonlu canlı benim diye
duşunursunuz
Daha iyi bir hayatı istiyorsunuz.. İcinizde hep başarısızlık korkusu.. Gecmişte yaşadıklarınız belki cok ic acıcı şeyler değil.. belkide
daha once hic bir adım atmadığınız icindir icinizdeki korkunun ve kendinize kızgınlığınızın sebebi…
Offf hayat sıkıcı
Ama yaşamaya değer