Ethical Hacking eğitimleri alıyorum ve bu nedenle uzun zaman once Windows'a gule gule deyip Linux dunyasına bir giriş yaptım. Kullandığım tek sistem Kali Linux oldu ve Linux dunyasındaki bircok şeyi keşfettim. Kali Linux icinde coğu paket ve uygulama hazır geldiğinden midir bilmiyorum ama bilgisayarımda tam optimize calışmıyordu, kasmalar ve takılmalar yaşıyordum. Bu nedenle Arch Linux kurup manuel olarak konfigure etmek istedim. Ancak her ne kadar Linux bilgimin olduğunu duşunsem de Debian tabanlı bir sistemden kurulması daha manuel ve konfigure etmesi zor bir sisteme geciş yapınca işin icinden cıkamadım. Laptopumda ethernet girişi mevcut değil yani tum işlemi wifi ile yapmak zorundayım. Kurulumu yaparken chroot icinde zar zor kablosuz internete bağlanabilsem de, kurulum bittikten sonra login yaptığımda internete bağlanamadım ve bu nedenle guncelleştirmeleri alamadım ve KDE Plasma yukleyemedim. Bilgisayara UEFI kurulum yapıyorum. Bu konuda kuruluma yardım olacak ya da konfigure etmem icim başka bir dağıtım onerebilecek birisi var mı?