Merhaba Arkadaşlar,
Oncelikle ben 3 senedir Anafen Dershanesi'ne gidiyorum.8. sınıftada gideceğim.Ama buna ek olarak yaz ayında planlı bir şekilde calışmaya başladım.Gecen senelerin dershane kitaplarını calışmak icin cıkardım. 5. sınıftan başlıyarak konu tekrarı yapıyorum.Buna ek olarakta 6-7. sınıf test kitaplarını konu tekrarıyla birlikte cozmek icin aldım.Birde 8. sınıf konu anlatım ve test kitabı aldım 800 sayfa gibi birşey.Okul başlamadan once yapıp bitireceğim hepsini.Bir de ingilizce dersi konusunda eksikliklerim olduğunu duşunuyorum.Bunun icinde babamın ingilizce eğitim cdleri var.Babamla beraber hobi olarak onlara bakacağız.Zaten şimdiden 5. sınıf kitapları bitti.Alışmayada başladım calışmaya.Okul vakti derslerden sonra evde ders tekrarıda yapmayı duşunuyorum.Gecen seneler notlarım gayet iyiydi ama sınırlarımı zorlamıyor elimden geleni yapmıyordum (Ornek olarak 5. sınıftayken dershanenin etut saatlerinden kacardım.Şimdi kitaplarına bakınca cok eksikliklerim olduğunu goruyorum ve aslında benim 7. sınıfta işlediğimiz sandığım konuları 5. sınıftayken işlemeye başlamışız.Şimdi pişmanım tabiki.Yani o konuları o zaman anlamak varken 2 sene sonra anlamışım keşke diyorum şimdi ya ).Dershanede 481,480 okulda 480 aldım bu sene; her senede artıyor.Okul notlarımsa 5=91,89/6=82,5/7=89 gibi birşey.Arkadaşlar hedeflerim Kastamonu Fen Lisesi(TABAN-477) en kotu ihtimalle Gol Anadolu Oğretmen Lisesi(TABAN-455).Sizce 8. sınıfta bu şekilde bir calışmayla KFL'ye girebilirmiyim.Gaol 2. planda kalıyor.Bu şekilde calışmayla gecemezsin derseniz onerilerinizi beklıyorum arkadaşlar. KFL yi kazanmak cok istiyorum ya.