İyi forumlar. Daha onceden laptobuma Mavericks kurulumu yapmıştım ancak USB yerine HDD'den boot etmesini isterken ,Boot0 hatasını almıştım ve Windows dahil butun sistemi en baştan kurmak zorunda kalmıştım. Hazır yaz gelirken bir daha kurmaya karar verdim ancak Sierra kurmayı planlıyorum bu sefer. Yaptıklarımı mesajımı guncelleyerek yazmayı planlıyorum. Yalnız bir miktar yavaş ilerleyebilirim. Malum okul finaller var. Kurulum ve sonrasında karşılaşacağım hataları da yazacağım. Forumun kuralları dahilinde birbirimize yardım edersek cok mutlu olurum. Aacıkcası kendime guvenmiyorum. Deneme yanılma olacak, lakin Windows 10 yanına kuracağım dual boot olacak ve bu sefer format atmamam lazım. Cok onemli ve buyuk miktarda dosyalarımı geri getiremem. Şimdiden teşekkur ederim
Sistemim:
CPU: Intel Ivy Bridge i3 3110 Ekran Kartı: Intel HD4000 + NVidia Geforce 610M BIOS'umun UEFİ desteği var ve şu an W10 Uefi olarak kurulu Memory: 4GB DDR3 belleğim var HDD: 320 GB 2*USB 3.0 + 1*USB 2.0 Wirelles kartımın desteğinin olmadığını biliyorum. Gerekirse USB wifi alacağım bir tane.