Arkadaşlar merhaba,
Dun cok rahat bir şekilde, tek seferde macOS X High Sierra kurulumunu gercekleştirdim. NVIDIA ekran kartım olması sebebiyle diğer versiyonları kullanamıyorum. Daha once Sierra kurulumu da yaptığım icin, bu aşama problemsiz oldu.
Ses ile ilgili problem yaşıyorum. Kurulum bittiği gibi kartı tanıdı, seste problem yok, hatta ses kartına mikrofon taktığımda, onu da kullanabiliyorum. Audio MIDI Setup'tan ses cıkışlarını 24 bite de getirdim. Ancak ses acma/kısma butonu aktif değil. Bircok araştırma yaptım, buradaki konuları da gozden gecirdim. Sadece bir arkadaş tesadufen yaptığını yazmış, ona da mesaj atacağım.
VoodooHDA 2.9.2 Clover-V15'i kurdum, fark etmedi. Yine aynı surucunun Classic versiyonları calışıyor denmiş, denedim yine fark etmedi. Yardımlarınızı rica ederim.
Sistemim şu şekilde;
ASUS Z97 PRO Gamer Intel Core i7 4790K Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition 4GB (Calışıyor) 16 GB 4X4 1866 MHz Cl9 Samsung 960 EVO NVMe M2 SSD (Tam performans+Trim calışıyor) WD Green 1 TB Creative SoundBlaster XFi Pro (Optical) TP Link TL-WN823N (Calışıyor)