Merhaba arkadaşlar dun gece macOS Mojave 10.14.6 (8 Mart'taki yeni imaj) kurulumunu gercekleştirdim. Muhtemelen daha gormediğim sıkıntılar var, bugun iş olduğu icin cok incelemeden yattım. Onemli olan iki sıkıntımı yazayim. Sabah kalktığımda bir Windows'u acayim dedim. Clover Boot ekranında Windows ile Boot et seceneğine girdim. Windows onarımı başlatılıyor deyip, Shift ile reset atarkenki ekrana geliyor. Windows'u normal calıştır deyince reset atıp aynı işlemler bir dongu icine giriyor, bir turlu Windows'a erişemedim (clover ekranında Mojave'yi Boot ederken kullandığım config dosyasını secmeden Windows'a erişmeye calıştım. Bir alakası var mı bilmiyorum. Onun sadece Mojave icin olduğunu duşundum. Şimdi bu aklıma geldi). İkinci sıkıntım ise bende RTX 2070 ekran kartı var, Display Port ekran kartına takılı kurdum ve goruntu kesilmedi. Bilgisayar ozelliklerine girdiğimde 8 MB ekran kartı gozukmekte, direkt anakartın Display Port'una taksam goruntu gelir mi, yoksa BIOS ayarlarından harici kartı iptal edip Intel'i mi aktif edeceğiz?

Sistem: MSI Trident X Plus 9Th