RAM Corsair Vengeance 16GB 3000MHz to 3200 SSD veya HDD modeli Sandisk SSD Plus 240GB Ekran kartı Sapphire Nitro+ RX 580 8GB Anakart Asus B350M-A İşlemci Ryzen 5 3600
Merhaba,

Bilgisayar bir sure acık kaldıktan sonra aşağıda ki konuda yer alan sorunları yaşıyorum.
SSD'ye kurulu MacOS'ta uygulamalar ve dosyalar yavaş acılıyor Merhaba, macOS Monterey surumunu Mac'e ozel bir SSD'de kullanıyorum. Ozelden kastım icinde sadece macOS mevcut. Sistem detaylarım; Yaşadığım problemler şu şekilde; Bilgisayar ilk acıldığında Safari'ye girince Safari'de sabitlediğim sekmelerin ikonları 15 saniye sonra geliyor. 15 saniye...
www.technopat.net

Dipnot: Aynı diskler Windows tarafında canavar gibi calışıyor, gayet hızlı işlem yapabiliyorum diskler uzerinden.

Bu yuzden belki farklı bir SMBIOS denemek istiyorum belki cozum olur diye duşunuyorum. Mevcut SMBIOS'um MacPro7,1 (Mac Pro 2019), benim gozume carpan iMac20,2 var sanki işlemci saat hızları vs benim sistemime daha yakın duruyor gibi.

MacPro7,1'den Mac20,2'e nasıl gecerim? Sacece OpenCore'dan config dosyamı acıp platforminfo > SMBIOS sekmesinden alttaki acılır menude yer alan modeller arasından secip dosyayı kaydetmem yeterli mi?

Ek olarak sizce Mac20,2'den daha iyi bir secenek var mı? Bu tarzda bir işlem sistemimde bir sorun veya dez avantaj oluşturur mu? Bir kac yerde AMD işlemci ve GPU'ların her SMBIOS'ta duzgun calışmadığını okumuştum zamanında.

Ne onerirsiniz?