Merhaba, sistemimde 2 tane 500GB M.2 SSD vardı. Bunlara RAID 0 yaparak diğer ekstra 1TB olan diske Windows yukledim. Sorunsuz şekilde calışıyorlar, tabii disklere RAID yapma girişiminde bulununca tum diskleri tanınamaz hale getirdim dolayısıyla hepsini sildim sıfırdan oluşturdum. Dolayısıyla Hackintosh kurulumum da gitmiş oldu maalesef neyse ki EFI dosyam yedekliydi. Az once Hackintosh kurmaya calışırken disk izlencesinde sadece NVMe M.2 SSD'lerin ve kurulum USB belleğinin gorulduğunu gordum. BIOS SATA mode RAID konumunda, AHCI değil. Onun haricinde de AMD pbs ayarı altında NVMe RAID mode enabled konumda. 3 tane SATA ile bağlanmış diskim var 1'i SSD, 2'si HDD olmak uzere. SATA SSD'yi disk izlencesinde RAID'i iptal etmeden nasıl gosterebilirim? Gozukmediği icin kurulum yapamıyorum. forumda konuyu araştırırken "ahcıportinjector ve SATA RAID unsupported kext" tavsiyesi verildiğini gordum. Kext'leri indirip Config'e işledim, fakat sonuc değişmedi.
Not: Tum aygıtları goster seceneğini sectiğim halde bu kadar disk gozukuyor. Normalde sistemde +3 tane daha SATA disk takılı...