RAM GSkill Trident Z 6000MHZ CL32 16GB x 2 32GB SSD veya HDD modeli Aorus 500GB Gen4 M2 SSD Ekran kartı Asus TUF RX 6900XT Anakart ASRock X670E Steel Legend İşlemci Ryzen 5 7600X
Merhaba, onceki konunun devamı olarak bu konuyu oluşturuyorum. Kurulumu başarılı olarak tamamladım, fakat fark ettiğim calışmayan durumlar Bluetooth + Wi-Fi ve ses cıkışları calışmıyor. Bunlar icin uygun Kext'ler konusunda rica etsem yardımda bulunur musunuz?
Wi-Fi olarak anakartın uzerinde dahili gelen urun Windows uzerindeyken bu şekilde geciyordu. Bluetooth'ta bu cihazdan calışıyor sanırım: RZ616 Wi-Fi 6E 160MHz.
Ses olarak ise sistemde ekstra Creative Sound Blaster Z model ses kartını kullanıyorum, bunu calıştırmanın yolu var mı hic bilmiyorum eğer calışırsa mukemmel olur ses sistemi ses kartına bağlı cunku.
@Recep Baltaş , @Kleyn , @claus , @e.n.e.s ?
Harici ses kartı calışmak zorunda değil, anakartın uzerindeki ses cıkışları calışsa yeterli.
EFI Dosyam bu, bir de Apple logosu geldikten sonra acılması uzun suruyor sanırım EFI Dosyası icerisindeki kalabalıktan kaynaklı. : EFI
Gec acılma sorununu da cozebilirsek super olur.